27 Ocak 2013 Pazar

Tontoşumun yenilenen jilesi ve şapkası :)


Merhabalarrr :)
Şimdi sizlerle sevgili anneciğimin tontoşum Nevâ'ma, geçen sene diktiği ( ama büyük geldiğinden giydiremediğim ) Jilesini ne hale getirdiğimi ve şapka şeklindeki tokasına da ne değişiklik yaptığımı paylaşmak istiyorum.
Henüz askıları tutturulmamış, önde 5 tane krem rengi düğmeleri vardı ( anneciğim dikmiş :) ) Siz daha güzellerini bulup halledersiniz. Ben bunları iliştirdim dedi :) Bugün özel bir toplantımız vardı. Onun için bu kenarda öylece duran jilesini kızıma tamamlayıp giydirmek istedim. Tokanın evrimine gelince, onun fikri babamızdan çıktı. Buna da birşeyler yapsana takım olsun dedi :)
Geçen gün suluhan dan aldığım (orjinal olanlarının adı trop olan) ama artık metal yerine plastikleri çıkmış olan düğmeler geldi aklıma. Eskiden onları kumaşa monte etmek için ne uğraşırdık :) Herşeyin kolayı çıktı şimdi.
NEyse daha fazla uzatmadan ben susayım da resimler konuşsun.


Jilemizin arkasındaki kuşağı çok uzundu. Kestim ve kesilen parçayı büzgü yaparak şapka tokamızın etrafına monte ettim.


Gördüğünüz gibi krem rengi düğmeler vardı. Onları siyahla değiştirip üzerlerine ''trop düğme'' dediğim boncukları diktim.



Askıları da makineden dikmeye üşendim. Boncuklarla tutturmuş oldum. :D Boydan resimde göreceksiniz tek cebi vardı. Ona da diktim. Acaba çok mu boncuğa buladım bilemedim :))






Ben sonucu çok sevdim :) Siz de seversiniz umarım.



10 yorum:

  1. Oncelikle kizina masallah 41,5 kere:) sonrasinda cicisine bayildim cok chic olmus, gule gule giysin tontos:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meblüde hanımcım çok teşekkür ederim. Sizin begeninizi almak negüzel :)

      Sil
  2. süslemeleri daha da hava katmış bence, çok şirin olmuş küçük prenses :) sağlıklı günlerde giysin inşallah :)ellerine sağlık :)tokasına da bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz'cim teşekkür ederim. Gerçekten iyi oldu. Gecenin gözdesi oldu diyebilirim tontişim:))

      Sil
  3. gökçencımmm harıkaaa olmus yaa..bayıldım boncuklar hıc de fazla degıl ..ben cok severım şıkır şıkır :)))prensese de kırmızı muthıs yakısmaışş...maşallahhhh...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Serpil'cim çok teşekkür ederim. Konu kırmızı olunca sen begenmez misin zaten. ahaha. Bakalım, ben bu boncukları çok sevdim. İLerleyen günlerde her yere iliştirecekmişim gibi geliyor :D

      Sil
  4. maşallh bu ne tatlılık böyle...çok güzel olmuş çok da yakışmış...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çokk teşekkür ederiz mor menekşeler:)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş,bayıldım minik prensese güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil